lauantai 5. lokakuuta 2013

Rehellinen itselleen

No nyt on uusi osoite blogilla!  Ja voi vitsi mitä kaikkia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia tähän pystyy valitsemaan.

Voin ihan suoraan myöntää, että kuvittelen olevani kaikkivoipainen ja osaavani ihan kaikkea. Eli tottakai osaan yhdistellä juuri sopivat värit, fontit ja taustakuvat, jotka toimivat ja sointuvat kivasti yhteen, ja jotka tekevät blogin ilmeestä tasapainoisen mutta kuitenkin persoonallisen ja vaikuttavan.

Ja paskat...

Vähän aikaa (no aika kauan) kikkailin yhdistellen erilaisia ominaisuuksia - vain todetakseni, että lopputulos oli aina järkyttävä.

Pakko siis myöntää asia, jonka tiedän, mutta jonka aina yritän unohtaa: minulla ei ole hahmotuskykyä tällaisissa asioissa. Jos pitää luoda esteettisiä kokonaisuuksia, asetella ja yhdistää eri värejä, asioita tai esineitä, niin en vain yksinkertaisesti ole siinä kovinkaan hyvä. Tai oikeastaan olen todella huono.

Päädyin lopulta valitsemaan uuden blogin ilmeeksi ja värisävyksi valmiiksi stailattu kokonaisuuden ja automaattisen taustakuvan. Se siitä persoonallisesta ulkoasusta. En ole ihan varma, pitäisikö tämä ottaa tappiona, vai olisinko tyytyväinen siihen, että osaan olla edes hetkittäin rehellinen itselleni.

PS.
Vanhat blogitekstit (elokuu 2011 - lokakuu 2013) löytyvät edelleen vanhasta osoitteesta: http://enitenjaparasta.blogit.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti